WIJ ZIJN

Wij zijn Maarten, Marco en Philippine - divers in (horeca-)achtergrond, in leeftijd en hebben we allemaal een connectie met Amsterdam en Noord.  We kennen elkaar al jaren van voor de bar en achter de bar en zijn sinds vorig jaar al betrokken bij horeca in Noord. En nu dan eindelijk is het tijd voor Café Permanent!

De naam 'Permanent' is een verwijzing naar de kapperszaak van wijlen Nico Hofman plus we zitten pop-up op de Waddenweg. En daarom, tijdelijk Permanent... Permanent heeft een kleine kaart met beperkt assortiment met twee doeleinden; 1. topkwaliteit producten en service, 2. het assortiment komt uit Amsterdam en omstreken. Overal waar mogelijk - met voorkeur uit Amsterdam Noord.

 

Er geldt een uitgebreid menu voor de gehele dag  in de vorm van ontbijt, lunch, borrel & hapjes - geserveerd wanneer je wil. Wanneer alle Corona-maatregelen voorbij zijn, willen we een vliegende start maken met een avondkaart en weer evenementen organiseren.

 

Alles van het menu kun je ook afhalen en pakken we met liefde voor je in. We hebben zelfs goedgevulde picknickmanden voor je om mee te nemen - lekker voor in het park of als je met je (oppas)kind bij het pierenbadje Noorderpark zit. Kom maar 'winkelen' in het café op de Waddenweg 4!

 

 

IMG_0046
IMG_3779
66ec6d15-3bf5-4027-b168-f8c3bb63fe40
IMG_3196
2aeaed2c-c132-4aa7-a3e3-66aaced296ed